Startelva (för dagen 5-4-1) David Björklund (ny spelare) – Qudrat, Viktor, Loke Läck (ny spelare), Matte, Ahlgren – Pontus, Anton, Hagi, Mathias – Harry
Yousef som spelade drygt sista kvarten som en av då två anfallare.
Milad som spelade knappt sista kvarten i sin sedvanliga roll som defensiv innermittfältare.
Och Mirwais som inte spelade alls (lämnade matchen innan slut).
Eftersom jag bara var där i knappt 50 min och bara såg från och till innan dess får detta bli kort och bygga på spelares åsikter.
I första halvlek hade de vinden i ryggen och var väl det aningen bättre laget fr.a. i början men deras två mål i första kom väl lite retroaktivt i 27:e och 44:e min.
Andra halvlek inleddes med att vi gjorde mål efter mindre än två minuter. Ett mål som jag missade men gjordes av Pontus efter fin assist av Loke.
Därefter var vi – nu med vinden i ryggen - det bättre laget och hade några bra chanser att kvittera, varav en borde resulterat. Istället var det sista som hände i matchen att de gjorde 3-1.
Vi gjorde enligt alla en riktigt bra match mot serieledarna.